fbpx

Algemeen

Locatie

De Hollandse Zomer vindt plaats in Het Goffertpark in Nijmegen.

Datum & tijden

De Hollandse Zomer vindt plaats op zondag 18 augustus 2024, van 13:00 tot 22:00 uur.

Kom je iets later? Geen probleem, je kunt zeker tot 19:00 naar binnen. Daarna zullen de deuren sluiten.

Minimumleeftijd

De Hollandse Zomer is toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder. Dat betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. Hier zijn geen uitzonderingen op. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee, hier kan namelijk om gevraagd worden bij de ingang.

Travel

Travel mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om naar De Hollandse Zomer te reizen. Lees deze informatie goed en kies jouw vervoersmiddel via de travel pagina.

Tickets

Bedrijfsuitje?

Jouw leukste bedrijfsuitje van het jaar vier je bij De Hollandse Zomer, met talloze mogelijkheden! Benieuwd hoe we jouw uitje onvergetelijk kunnen maken?

Stuur dan een mailtje naar info@dehollandsezomer.nl met het aantal personen en jullie wensen. Dan ontvang je binnen 48 uur een reactie met een voorstel.

Parkeren

Parkeertickets voor De Hollandse Zomer kosten €15 via onze Ticketshop. Zorg dus dat je van tevoren online een parkeerticket koopt.

Een dag voor het event kun je online geen parkeertickets meer kopen. Natuurlijk zijn deze bij het event zelf nog wel verkrijgbaar!

Géén Vakantieveilingen

Om kwaliteit te kunnen garanderen worden er geen tickets meer aangeboden via vakantieveilingen, maar op het festival zullen ook geen onverwachte kosten meer zijn zoals bandjes voor de toiletten!

Gratis toiletten

We willen de ervaring tijdens De Hollandse Zomer zo onvergetelijk mogelijk maken. Daarom zorgen wij niet voor onverwachte kosten en zijn alle toiletten gratis.

Grotere barren

We begrijpen dat jij supersnel je drankje wilt bestellen en om direct terug te gaan naar je vrienden en verder te feesten.

Daarom hebben we de bar-snelheid gemaximaliseerd zodat jij nooit lang hoeft te wachten. Daarnaast is het aanbod nóg beter, waardoor ook jouw favoriete drankje er altijd bij zal zitten.

Food & Chill Area

Honger of gewoon zin om even te relaxen? Ons zomers borrelterras met ontzettend veel keus aan heerlijk eten door diverse food trucks zorgt ervoor dat jij maximaal kunt genieten.

Mega veel activiteiten

Zin om iets anders leuks te doen tussen het feesten door? We hebben vele extra’s toegevoegd aan het terrein, zoals een reuzenrad, karaoke, cocktailbar en speciaalbier tent!

VIP-arrangement

Zin om De Hollandse Zomer op de best mogelijke manier mee te maken? Ga dan voor een VIP-Ticket!

Hiermee krijg je niet alleen een aparte ingang, maar ook toegang tot het exclusieve VIP-deck bij de mainstage, met privé-bar, privé toiletten en privé kluisjes.

VIP-arrangement tickets kosten €79.

Extra overkappingen

We verwachten natuurlijk een tropische temperatuur en een heerlijk zonnetje, maar het weer in Nederland kan wisselvallig zijn.

Maar, niet getreurd! We zorgen altijd voor extra overkappingen op het terrein. Mocht er toch een drupje vallen, dan kun je altijd beschut staan om verder te genieten.

Geen deurverkoop

Er zijn geen tickets aan de deur verkrijgbaar, bestel je kaartjes online via deze website.

Ticket kwijt?

Ticket kwijt of een vraag over je ticket? Neem contact op met de customerservice van Paylogic via: customerservice@paylogic.nl. Vermeld je bestelnummer en voeg je betaalbewijs toe. Paylogic kan je nieuwe tickets opsturen en de oude blokkeren.

Printen & mobiel

Je kunt je ticket zowel via print als mobiel laten scannen. Wanneer je kiest voor printen, doe dit dan op A4-formaat. Het is niet nodig om dit in kleur te doen. Wil je je tickets laten scannen vanaf je telefoon? Zorg er dan voor dat je helderheid op maximaal staat.

Faciliteiten

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig tijdens De Hollandse Zomer. Deze zijn bedoeld om persoonlijke spullen zoals jassen en tassen veilig op te bergen. Het is mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan. De huur van een e-locker bedraagt €8,50.

Eten & drinken

Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan het eten en drinken tijdens De Hollandse Zomer. We bieden een uitgebreide selectie aan eten, alcoholische & non-alcoholische dranken.

Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen.

Munten / tokens

Tijdens De Hollandse Zomer kun je munten zowel pinnen als met cash betalen.

Gehoorbescherming

Hear the Music, Protect your Ears

Wees zuinig op je oren! Bij muziek boven de 87dB is het slim om oordoppen met een speciaal muziekfilter te gebruiken. Zo hoor je de muziek nog altijd super goed, kun je nog steeds praten met de mensen om je heen én bescherm je niet geheel onbelangrijk je gehoor.

Nog niet in het bezit van een paar kwalitatieve gehoorbeschermers? Tijdens De Hollandse Zomer zijn PartyPlug oordoppen van Alpine verkrijgbaar bij de merchandise stand. Deze zitten super comfortabel en zijn herbruikbaar, dus beschermen je oren niet alleen tijdens De Hollandse Zomer, maar ook tijdens andere evenementen.

Life sounds better with Music.

Roken

Roken in de Hakkuhtent is ten strengste verboden, hierop wordt gecontroleerd. Wil je roken, dan kun je naar buiten gaan.

Er worden geen sigaretten verkocht tijdens De Hollandse Zomer.

EHBO

Er is een EHBO accommodatie aanwezig tijdens De Hollandse Zomer. De locatie hiervan staat duidelijk aangegeven. Daarnaast lopen medische hulpverleners rond op het evenement. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je iemand verdenkt dat hij of zij te veel drugs/alcohol genuttigd heeft, raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO. Zij zullen ervoor zorgen dat de persoon in kwestie zo snel mogelijk geholpen wordt.

Sanitair

Er zijn voldoende gratis toiletten en kraantjes om je handen te wassen aanwezig op het evenement. Ook zijn er MIVA-toiletten aanwezig.

Rolstoel informatie

Er is geen rolstoel dek bij De Hollandse Zomer. Daarnaast is het terrein onverhard.

Uiteraard zijn er wel MIVA-toiletten op het festivalterrein.

Merchandise

Er is een merchandise stand aanwezig tijdens De Hollandse Zomer. Hier kun je onder andere waaiers, t-shirts, gehoorbescherming en kauwgom kopen.

Reglement

Drugs & wapens

Op De Hollandse Zomer geldt een zero tolerance beleid. Dit betekent dat je geen drugs, wapens en andere scherpe voorwerpen mee naar binnen mag nemen.

Vloeistoffen

In verband met veiligheidsredenen is het niet toegestaan om vloeistoffen mee naar binnen te nemen (dus ook geen deodorant, deodorant-rollers, haarlak etc.)

Medicijnen

Wanneer je medicijnen gebruikt en je deze wilt meenemen, vergeet dan niet je doktersverklaring! Zonder officiële doktersverklaring kun je helaas niet de medicijnen mee naar binnen nemen. De security zal hier bij de ingang op controleren.

Foto's & video's

Een digitaal fototoestel en/of videocamera, zoals bijvoorbeeld een GoPro, zijn toegestaan tijdens De Hollandse Zomer. Websites of bedrijven die professionele beeldapparatuur willen meenemen dienen dit vooraf aan te geven. Selfie-sticks zijn niet toegestaan tijdens De Hollandse Zomer.

Promotie

Promotie is verboden op en rondom het terrein van De Hollandse Zomer (Goffertpark). Hier zal dan ook streng op gecontroleerd worden. Voor advertentiemogelijkheden kun je contact.

Lost & found

Verloren

Tijdens en na De Hollandse Zomer verzamelen wij alle gevonden voorwerpen. Ben je je paspoort, ID-kaart, rijbewijs, telefoons, sleutels of andere zaken kwijt? Ga dan langs de kluisjesverhuur of neem contact op met de organisatie.

Gevonden

Iets gevonden? Fantastisch dat personen zoals jij nog altijd bestaan. Tijdens De Hollandse Zomer kun je gevonden voorwerpen afleveren bij de kluisjesverhuur. Die zorgen ervoor dat het voorwerp zo snel mogelijk bij de rechtmatige eigenaar terecht zal komen.

Pers

Persaccreditatie

Voor persaanvragen kun je contact opnemen via het contactformulier. Websites / bedrijven / hobbyisten die met (semi-)professioneel apparatuur opnames willen maken van het evenement dienen dit vooraf aan te vragen.