fbpx


Op zondag 18 augustus vieren we de zomer samen met de allerleukste artiesten van eigen bodem tijdens hét splinternieuwe muzikale zomerfeest in het prachtige Goffertpark in Nijmegen!

Ontdek ons schitterende festival vol aankleding en decoratie met een waanzinnige mainstage, duizenden lampjes, talloze verrukkelijke foodtrucks, speciaalbier tent, wijn & champagne area, karaoke, Zanzibar, reuzenrad en mega veel leuke terrasjes met geweldig uitzicht op het festival. Er zijn volop overkappingen dus je geniet altijd droog en beschut. Kortom, dit wordt legendarisch!

Wil jij niet misgrijpen op de voordeligste tickets voor maar €15? Meld je dan NU aan via dehollandsezomer.nl/aanmelden dan ontvang je 24 maart om 12:00 uur een e-mail zodat je als eerste tickets kunt bestellen.

Ben jij klaar voor Hollandse gezelligheid, foute hits, kilo’s confetti en de leukste bezoekers van het land? Noteer het in je agenda, feest gezellig mee met al je vrienden, ontmoet nieuwe bekende en kom samen met 20.000 liefhebbers genieten van spectaculaire shows, geweldige activiteiten, zomerse sferen en heerlijk eten & drinken voor slechts €15 euro.

Zien we je daar? We kunnen niet wachten om samen met jullie een magische zomerdag vol liefde en plezier te beleven. Mis het niet want dit wordt de mooiste afsluiting van je zomer ooit!

Zondag 18 augustus 2024, 13:00 – 22:00
Goffertpark, Nijmegen
www.dehollandsezomer.nl