fbpx

Op zondag 18 augustus wordt Het Goffertpark in Nijmegen omgetoverd tot het grootste & gezelligste zomerfestival van eigen bodem tijdens De Hollandse Zomer 2024! Beleef de beste dag van het jaar met meer dan 20.000 liefhebbers en mega optredens van al jouw favoriete artiesten in het mooiste park van Nederland.

DE BESTE ARTIESTEN VAN EIGEN BODEM

Van 13:00 tot 22:00 kun jij genieten van de beste shows en optredens van Nederlandstalige grootheden als Tino Martin, Emma Heesters, Marco Schuitmaker, Mart Hoogkamer, Django Wagner, Wesly Bronkhorst & vele anderen. Zij spelen hun grootste hits en laten het park van voor naar achter meezingen. Dit gaan ze in heel het land horen!

EEN GROOTS & PRACHTIG AANGEKLEED TERREIN

Bij De Hollandse Zomer willen we jullie de best mogelijke beleving bieden voor een dag die nooit meer zal worden vergeten. Daarom hebben we enorm veel tijd en aandacht gestoken in alles op en rondom het festivalterrein. Denk hierbij aan een prachtig podium ontwerp en éxtra grote mainstage, aankleding in thema over het hele terrein en natuurlijk het struinen langs de bomen met de warme zomerzon in je rug. Dit wordt 200% genieten!

ALLES TOT IN DE PUNTJES GEREGELD

We willen de ervaring tijdens De Hollandse Zomer zo onvergetelijk mogelijk maken. Daarom zorgen wij niet voor onverwachte kosten en zijn alle toiletten gratis. We begrijpen ook dat jij supersnel je drankje wilt bestellen en om direct terug te gaan naar je vrienden en verder te feesten. Daarom hebben we de bar-snelheid gemaximaliseerd zodat jij nooit lang hoeft te wachten. Daarnaast is het aanbod nóg beter, waardoor ook jouw favoriete drankje er altijd bij zal zitten.

Honger of gewoon zin om even te relaxen? Ons zomers borrelterras met ontzettend veel keus aan heerlijk eten door diverse food trucks zorgt ervoor dat jij maximaal kunt genieten.

MEGA VEEL ACTIVITEITEN & SHOW

Zin om iets anders leuks te doen tussen het feesten door? We hebben vele extra’s toegevoegd aan het terrein, zoals een reuzenrad, karaoke, cocktailbar en speciaalbier tent! Daarnaast zijn we trots om te onthullen dat De Hollandse Zomer een flinke show met pyro en FX zal krijgen. Zo sluiten we samen met 20.000 bezoekers de mooiste dag van het jaar in stijl af.

 

 

DIT GA JE NERGENS ANDERS BELEVEN!

Zoveel artiesten van eigen bodem, samen met zo’n groot aantal bezoekers, een prachtig mega festivalterrein én al die show & activiteiten… En dat voor slechts 15,00 euro! Wij beloven je, dit ga je nergens anders in Nederland kunnen meemaken.

Kijk voor jouw tickets op www.dehollandsezomer.nl/tickets